All inclusive och katter

Nu blir det ett uppehåll på i alla fall en vecka, är med familjen på Teneriffa och skall läsa, lyssna, bada, sola äta samt dricka i en vecka. Tvivlar på att den blir någon gastronomi att skriva om, maten brukar vara bra, men förutsägbar efter ett par dagar. Ser i alla fall fram emot ett glas kall sekt på morgonen, sittande i morgonsolen med kaffe och ett glas apelsinjuice. Skulle gärna ta upp den trenden hemma om det var förenligt med ett vintergrått skåne i övrigt.

Enda oron är det sedvanliga psykkriget som brukar utspelas mellan katten och svärmor när hon kommer hit och passar den. Katten är i normala fall lugn som en filbunke, men under dessa passningar väcks ett odjur i den som manifesteras genom långa pass av distansstirrning med djupa strupljud. Rena attacker har också förekommit, men mest av markerande sort, spännande att se vad som kommer att utspelas under denna vecka, återkommer i ärendet.