Smide med rådjur

Nytt event igår, full fart med 11 deltagare och rådjur på menyn. Öppnade med 5 spice bröstsida med sallad, tomat och sweet chili som en wrap, total åtgång av detta. Sedan var det smide i 2 timmar och sedan blev det confit på rådjur som var så ört att det var som smör, enligt Tom. Till detta små conference päron stekta med tranbär och marsalavin, morötter julienne och en viltsås med lingon. Till detta hela ungsrostade amandine potatis och en sallad.

Det blev ingenting kvar, allt tog slut i stort sett. För litet mat eller för god mat det vet man aldrig men slut tog det. Till efterrätt blev det äpplen i kolasås med rosmarin, denna gång med peppar och Cox Orange. Jag hade ordnat en enkel vaniljglass till detta som lyckades hålla sig i kylen så att den var lagom töad, måste ordna en frys.

Kvällens stora vinst var den nya arbetsbänken i rostfritt på 3 meter som gav en underbar yta att arbeta på, nu hoppas vi att vi snart skall få ihopa resten av den utrustning som behövs för att vara självgående.